Τρίτη 11 Μαρτίου 2008

Ξενέρωτος

Οι τέσσερις κυρίες (γύρω στα πενήντα η ηλικία τους) μπαίνουν από το Βαρδάρι και κατευθύνονται Αμπελόκηπους. Ασχημούλες, και με βλέμμα "κουτοπόνηρης κακίας". Ξεκινούν αμέσως να μιλάνε σε κάποια ξένη γλώσσα, μάλλον "ανατολικού μπλοκ". Και πάνω που αρχίζω και σκέφτομαι ότι παρά τη μικρή απόσταση θα ακούσω πολύ μπλα-μπλα, γιατί ήδη χαζογελάνε μεταξύ τους και με κοιτάζουν ("νοιώθω" τα βλέμματά τους στον κεντρικό καθρέφτη), σταματάνε απότομα καθώς εκείνη που έχει καθίσει μπροστά δίπλα μου, η χειρότερη ίσως απ' όλες γυρίζει και μου λέει:

-Βάλαμε στοίχημα με τις φίλες μου αν μπορώ να φιλήσω τον ταξιτζή, (χάχαχα οι φίλες)

-Έπρεπε να βρείτε έναν ελεύθερο ταξιτζή για να βάλετε αυτό το στοίχημα. Εγώ είμαι παντρεμένος, είναι η σχετικά ήπια απάντησή μου, γιατί αυτοί οι εφηβο-παλιμπαιδισμοί με ενοχλούν ανεξαρτήτως φύλου. Ειδικά όταν προέρχονται από μεσήλικες+.

-Ε τι σημασία έχει; Άλλο αυτό. Κι εγώ παντρεμένη είμαι.

-Κοιτάξτε, δεν ξέρω πως το έχετε στα μέρη σας, αλλά εδώ όταν σου λέει κάποιος δεν θέλω πάρε-δώσε είμαι παντρεμένος, τον αφήνεις στην ησυχία του.

-Ε δεν είπαμε και τίποτε. Ένα φιλάκι για το στοίχημα να μου δώσεις μόνο. (Επιμένει!)

-Το στοίχημά σας, ή θα το χάσετε, ή να σας αφήσω να πάρετε άλλο ΤΑΞΙ με πιο "φιλελεύθερο" οδηγό, της λέω και κόβω κάπως ταχύτητα.

-Όχι όχι δεν πειράζει, πάμε τώρα, μουτρώνει αυτή και λέει κάτι στις φίλες της. Δεν καταλαβαίνω τη γλώσσα, αλλά από τον τόνο της φαντάζομαι κάτι του τύπου: "Σε ξενέρωτο πέσαμε".

Καλύτερα ξενέρωτος παρά με τα νερά σου.

7 σχόλια:

Maσκ είπε...

Μην τις παρεξηγείς τα "κορίτσια" αν δεν τα κάνουν αυτά στην εφηβεία τους πότε θα τα κάνουν; Πάρε παράδειγμα τον Πασχάλη... ;)

ΜΑΥΡΗ @ ΤΡΥΠΑ είπε...

Δηλαδη εισαι ωραιος και σου ριχνονται οι γκομενες. Μα αυτο το παραμυθι το εχουν ολοι οι ταξιτζηδες.

Θεριό Ανήμερο είπε...

Έβγε νέε μου, υπόδειγμα συζύγου.
Άμαν δεν ήταν ασχημούλα όμως (ρωτάω εγώ)..;

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΚΑΝΑΝ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ
Η ΠΕΛΑΤΙΣΣΑ bLOGGER

Lina είπε...

xaxaaxaa..... μα πώς κλωτσάς έτσι την τύχη σου!!!!
είδες επιτυχία που έχει ο κλάδος; τι ένστολοι και βλακείες... ;)

Acro είπε...

@mitse: σωστόοοοοος!
@μαυρη @ τρυπα: Δεν με προσέχεις. Έγραψα σαφώς "γύρω στα πενήντα η ηλικία τους...Ασχημούλες, και με βλέμμα "κουτοπόνηρης κακίας". Αν ΑΥΤΕΣ θεωρείς γκόμενες...:)
Όσο για τα ταξιτζίδικα παραμύθια, έχω ακούσει πολλά, αλλά (ακόμη) δεν έχω πει κανένα, ούτε τέτοιο ούτε άλλου τύπου. (Οι παραμυθάδες ταξιτζήδες βρίσκουν μονίμως και γ@μω τις "κούρσες", και μοιράζουν τηλέφωνα/πηδάνε ασταμάτητα. Στα όνειρά τους.) :)

@θεριό ανήμερο: Ευχαριστώ και φτύσε μη ματιάξεις. Μου έχει συμβεί και με "ομορφούλες" να μου την πέσουν. Τόσο αυτές εμμέσως, όσο και άλλες πιο "χοντρά".(μετρημένες στα δάχτυλα). Επειδή δεν ψάχνομαι καθόλου όμως, έχω βρει τους τρόπους να αποφεύγω τις διαχύσεις και να βάζω "πάγο" από την αρχή. (πχ λέω, "αυτό το συζητούσα και με τη γυναίκα μου τις προάλλες....")

@"ΠΕΛΑΤΙΣΣΑ bLOGGER (stmaria.pblogs.gr): ευχαριστώ, φτύσε κι εσύ:) Επίσης αν θέλεις μη γράφεις μόνο κεφαλαία (φαίνεται σαν να ΦΩΝΑΖΕΙΣ).

@lina Και ΤΙ τύχη κλώτσησα ε; (Κάπως έτσι πρέπει να είναι η κόλαση)Έπρεπε να κάνω μια εξαίρεση λες;

Ανώνυμος είπε...

A παπαπααπαπα...προβλήματα που έχει ο κόσμος...

Τόσα χρόνια δούλευα νύχτα καμία δεν μου είπε να σε φιλήσω ή να τη φιλησω..έστω και για στοίχημα...

Αλλά από την άλλη πολύ ηλιθιότητα έχει πιασει τον κόσμο ρε παιδί μου..ή θα βρεις τελείως αποστασιοποιημένους με όλα ή κάτι κατιναριά άλλο πράμα..που δεν έχουν με τι να ασχοληθούν.,....