Τετάρτη 9 Απριλίου 2008

Δωρεάν...

Βρίσκομαι στις Συκιές μεσημέρι, και κατευθύνομαι προς τα καπνομάγαζα της Επταλόφου, (εκεί που μέχρι κάποια στιγμή υπήρχε βενζινάδικο-πάρκινγκ) προκειμένου να παραδώσω το Ταξί στον συνεργάτη μου.

Σταματημένο στο φανάρι με πλησιάζουν δυο κοπέλες. Πριν προλάβουν να μου πουν οτιδήποτε τους λέω:

-Πηγαίνω στην Επτάλοφο να παραδώσω.

-Α, εμείς στη Μενεμένη πηγαίνουμε.

Για όσους δεν ξέρουν, οι δυο συνοικίες είναι γειτονικές. Δυστυχώς έχω αργήσει ήδη, οπότε δεν με "παίρνει" να τις πάω εκεί που πάνε και να γυρίσω. Καθώς όμως αφ' ενός στις Συκιές δύσκολα βρίσκεις Ταξί, και αφ' ετέρου είναι ώρα αλλαγής βάρδιας, άρα ακόμη δυσκολότερα θα εξυπηρετηθούν, τους προτείνω:

-Ελάτε να σας πάω μέχρι την Επτάλοφο. Δωρεάν, δεν θέλω χρήματα, έτσι κι αλλιώς εκεί πηγαίνω. Ταξί θα βρείτε σίγουρα από εκεί να σας πάει όπου θέλετε.

Η μια κοπέλα κάνει να μπει στο Ταξί. Η άλλη όμως την σταματάει κατεβάζοντας τα μούτρα.

-Όχι! Με κοιτάζει άγρια.

-Όπως θέλετε. Έχω μείνει έκπληκτος. Μήπως δεν κατάλαβε τι είπα;

Το φανάρι ανάβει πράσινο και ξεκινάω. Από τον καθρέφτη βλέπω την κοπέλα που πήγε να μπει, να βάζει τις φωνές στην άλλη.

Όσο και να το έχω σκεφτεί, δεν κατέληξα σε κάποια θεωρία της προκοπής. Αν κάποιος μπορεί να φανταστεί γιατί η κοπελιά απέρριψε την δωρεάν μεταφορά, ας μου πει κι εμένα.

27 σχόλια:

Sourotiri είπε...

Μπορει να βιαζονταν, μπορει να μην σε πιστεψαν για το δωρεαν, μπορει να νομισαν οτι ειχες αλλους, πονηρους σκοπους ;). Μεταξυ μας, και εγω θα ειχα δυσπιστια αν καποιος ταξιτζης μου ελεγε οτι θα με παει δωρεαν καπου.

Ανώνυμος είπε...

Ρε ταριφόνι νόμιζαν οτι θα τους την πέσεις....άσε οι γυναίκες έχουν ξεφύγει τη σήμερον ημέρα..άμα φέροντε άγρια σε ανθρωπους που θέλουν να τις εξυπηρετήσουν πραγματικά καταλαβαίνεις τι θα γινόταν αν ήσουν όντως πέφτουλας...

Τώρα βεβαια θα μου πεις ποιες γυναίκες...με τον ένα τόνο σοβά στη μούρη το βαμμένο κόκκινο νύχι που θυμίζει πιάτσα Γιαννιτσών και ρούχα λες και βγήκαν όλες από το ίδιο εργοστάσιο της σοκολάτας του Τιμ Μπάρτον με τον Τζόνι Ντεπ...και από επίπεδο βράστα αρκεί να καθήσουμε στον εργοδότη να πιάσουμε τη θεσούλα...ρε βάλτε λουκέτο στο κράτος λέμε..


Ανώνυμος Ανώνυμος

Acro είπε...

Ρε παιδιά το πέσιμο ήταν το πρώτο που σκέφτηκα κι εγώ (αλλά δεν το έγραψα για να μην σας επηρεάσω). Αλλά...είτε δωρεάν είτε όχι, αν ήταν να την πέσω θα το έκανα, σωστά; Δηλαδή τι, καθ' οδόν θα τους έλεγα, "αντί για λεφτά, πληρώστε με σε είδος";
Εξάλλου, εξηγήθηκα, "πάω να κλείσω, ελάτε να σας πάω μέχρι εκεί που πάω εγώ, δεν θέλω λεφτά γιατί έτσι κι αλλιώς μέχρι εκεί θα πάω". Crystal Clear νομίζω. Άσε που ήταν δύο, να πω ότι ήταν μια μόνη και φοβήθηκε...
Τόσο χαζή ήταν αυτή η μία;

Lina είπε...

ας μιλήσει και μια κοπελα λοιπόν...

ξέρεις τι άποψη επικρατεί γενικά για τους ταρίφες... ο φόβος της κοπελας πιθανώς βασιζόταν στο ότι ένας άγνωστος άνδρας που σου "προσφέρει" κάτι δωρεάν δεν έχει αγνούς σκοπούς απέναντί σου.
Υπάροχυν περιπτώσεις ταξιτηδων που την έπεσαν άσχημα σε γνωστές μου και μάλιστα ένας συγκεκριμένος όταν είδε ότι δνε του κάθεται η κοπελα την άφησε σε άσχετο σημείο απ όπου αυτή ζήτησε.

Θα μου πεις τώρα ότι αυτό μπορέι αν το κάνει οποιοσδήποτε ταξιτζής που έχει πληρωθεί κανονικά την κούρσα.... τι να σου πω, τω δωρεάν πλέον είναι ύποπτο.

Wire_n_Wood είπε...

Oxi, ama de 8eloun ta koritsia, phgaine emena, den exw problhma! (exw kai moustakia, apokleietai na mou thn peseis)

Unknown είπε...

Θα συμφωνήσω με την Λίνα ότι το δωρεάν είναι λίγο ύποπτο... αλλα θα διαφωνήσω καθέτως και οριζοντίως με τον Ανώνυμο Ανώνυμο... γράφει που γράφει βλακείες... γιατί δεν γράφει και το όνομα...??!!

Maσκ είπε...

Ξέρω τι παίχτηκε Acro: Είχε πάγιο ΟΤΕ. Ηθελε να πληρώσει οπωσδήποτε η κοπέλα. Δεν γουστάρει το δωρεάν πώς το λένε...;
Μάλλον το κατάλαβε ως "πέσιμο"...Αβυσσος η ψυχή της γυναίκας...

Ανώνυμος είπε...

Lipis i Panagioti Lipiridi den kserw an kapote epaizes basket ston ARi alla den eisai esy aytos pou 8a krinei an einai blakeies ayta pou grafw.

An esy exeis vrei mia kopela i opoia na einai swsth kai na eisai i eksairesh pou apla epivevaiwnei ton kanona ayto de shmainei oti oi gynaikes oi shmerines exoune kamia sxesh me ton oro gynaika opws prepei na einai mia gynaika kai oxi apla na fainode.


Vale loipon th leksi vlakeies ekei pou ksereis kai sevomenos ton Acro den to proxwraw parakatw.


Aνώνυμος Ανώνυμος (σόρι για τα greeklish ξεχάστηκα)

Acro είπε...

@Lina Μα μέρα μεσημέρι; Και ήταν και δύο οι κοπέλες ξαναλέω. Και εξήγησα ότι πάω να παραδώσω το ταξί στην επτάλοφο κλπ κλπ. Και δεν έχω και τα μούτρα του υπόπτου νομίζω :)
@deja_voodoo ωωω και μουστάκια; Μμμμ ωραίο αγόρι μου ακούγεσαι (αυτός ο imagine με έχει επηρεάσει περισσότερο απ' όσο θα' πρεπε τελικα:))

@Lipis Παναγιώτη τι να πω; Μια εξυπηρέτηση είπα να κάνω και βρήκα τον μπελά μου. Όσο για τον Ανώνυμο ανώνυμο, νομίζω ότι απλώς σχολιάζει τη γενική εικόνα των κάποιων κοριτσιών (και όχι των γυναικών). Γενικά έχει αναρχοαυτόνομες ιδέες, αν τον έχω καταλάβει σωστά, αφού σε κάθε Post θέλει να βάλουμε μπουρλότο ή λουκέτο στο κράτος. (Φαντάζομαι απλώς σε ενοχλεί το ότι γράφει ανώνυμα, "παραβιάζοντας" το netiquet των blogs κατά κάποιον τρόπο)
@mitse Έχεις δίκιο. Για όλα φταίει ο ΟΤΕ!
@Ανώνυμος ανώνυμος Πόσο παρακάτω να το προχωρήσεις όταν του λες να βάλει την λέξη βλακείες εκεί που ξέρει; Αυτός θα φταίει αν σου απαντήσει τώρα; Πολύ εύκολα αρπάζεσαι βρε παιδί...Coolαρε λίγο.
Όσο για τις κοπέλες που λες, δεν είναι όλες έτσι και το ξέρεις.

bottom line, άλλο ήταν το θέμα του post, και αλλού πηγαίνει η βαλίτσα. Ψυχραιμία Please... Δεν θέλω να αρχίσω να σβήνω posts.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε ταξιτζή θα ήθελα να μου πεις τι σχέση έχουν τα σημερινά κορίτσια όπως τα ονομάζεις με τις γυναίκες όπως τις εννοούσαμε πριν κάποια χρόνια και θα ήθελα επίσης να μου απαντήσεις αν στο να θεωρείσαι άνδρας ή γυναίκα παίζει ρόλο η ηλικία ή η ωρίμανση του μυαλού.

Προσωπικά ο όρος γυναίκα είναι το ίδιο ξεφτιλισμένος με τον όρο πολιτική (θηλυκού γένους και τα 2) από κάποιους ανθρώπους που επειδή η φύση τις γέννησε με αιδοίο και όχι με μόριο τις ονόμασαν γυναίκες...δεν φτάνει μόνο αυτό όμως...


Ίσως σε αυτό φταίει και το ελληνικό κράτος που μέχρι κάποια εποχή είχε τη γυναίκα μόνο για να φροντίζει τα παιδιά και ξαφνικά όταν απέκτησε δικαιώματα προσπάθησε όπως όπως να εκμεταλλευτεί τη γυναίκα με την αγορά εργασίας κτλ...αλλά βασικά εγώ μιλάω για νοοτροπία φίλε ταξιτζή.

Αν το να θεωρείσαι γυναίκα σημαίνει μόνο να βάζεις 127583 αρωματα και πούδρες ε ας το αφήσουμε.Και σίγουρα υπάρχουν και πολλοί άντρες που ξεφτυλίζουν τον όρο άνδρας αλλά όχι τόσοι όσοι εκ του αντίθετου φύλου.Προσωπικά γυναίκα με τον όρο όπως του αρμόζει να είναι έχω χρόνια να δω.Κάποια δίποδα που μοιάζουν κάπως με τον όρο αυτό αρκετές χιλιάδες.


Και επειδή φίλε ταξιτζή θα πεταχτούν κάποιοι ξυπνητζήδες και θα πουν ότι αυτά τα γράφω λόγω απορρίψεων κτλ κτλ θα σου πω ότι δεν με πειράζει η απόρριψη αρκεί να γίνεται με όμορφο τρόπο.Μα εδώ εχουμε φτάσει στο σημείο να δεχόμαστε την ειρωνεία και το αποκρούστικο δήθεν υφάκι από κάποιες επειδή τολμήσαμε να κάνουμε το αυτονόητο που γίνεται από ανέκαθεν ο άντρας να γουστάρει γυναίκες και όχι άντρες.Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο οι άντρες ακόμα και για τα αυτονόητα να πρέπει να απολογούμαστε.


Όταν λοιπόν μιλάω για έλλειψη γυναικείας νοοτροπίας που υπήρχε μέχρι πριν λίγα χρόνια αλλά χάθηκε και αυτή στην πορεία της γενικότερης ισοπέδωσης του βολέματος και του πατήματος επί πτωμάτων αυτό εννοώ.

Acro είπε...

Ανώνυμε έλεος, αν ήξερα ότι θα φτάναμε να σχολιάζουμε την κοινωνικοπολιτική θέση της γυναίκας στη σημερινή κοινωνία δεν θα το ανέβαζα αυτό το post!
Και παρ' όλο που μόλις ξύπνησα από "δύσκολο" ύπνο γιατί δούλευα μέχρι το πρωί, και ο από κάτω γκρεμίζει τοίχους όσες ώρες εγώ προσπαθώ να κοιμηθώ, θα προσπαθήσω να σου απαντήσω...

#Φιλε ταξιτζή θα ήθελα να μου πεις τι σχέση έχουν τα σημερινά κορίτσια όπως τα ονομάζεις με τις γυναίκες όπως τις εννοούσαμε πριν κάποια χρόνια και θα ήθελα επίσης να μου απαντήσεις αν στο να θεωρείσαι άνδρας ή γυναίκα παίζει ρόλο η ηλικία ή η ωρίμανση του μυαλού.#
Τα χαζοκοριτσόπουλα είναι πάντα χαζοκοριτσόπουλα, είτε κάνουν σαν τη Βουγιουκλάκη και κουτσομπολεύουν χαζομαρες μέχρι τα βαθιά γεράματα (στο παρελθόν) είτε είναι emo, grunge, raver, σκυλούδες, θύματα της κάθε μόδας, κλπ κλπ (στο παρόν). Αν δεν κάτσουν να σκεφτούν μερικά πράγματα για τον κόσμο γύρω τους, είτε στο χθες είτε στο σήμερα παραμένουν "κότες". Οι μανάδες μας (γιατί μάλλον σε αυτές τις γενιές αναφέρεσαι) αναγκάστηκαν να ωριμάσουν νωρίς σε κάποια θέματα, καθώς παντρεύονταν νωρίς και έκαναν παιδιά. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιες από αυτές δεν έχουν κολλημένα απλοϊκά μυαλά, με απόψεις τουρκοκρατίας. Τις ακούς εύκολα στα "μεσημεριανάδικα" να εκθέτουν τις απόψεις τους και να τραβάς τα μαλλιά σου.
Το ίδιο ανόητα και ανώριμα είναι τα σημερινά "αγόρια" που μπορεί να φτάσουν και τα 40-50 και να συνεχίζουν να παλιμπαιδίζουν κάνοντας τους μορφονιούς, καμακώνοντας πιτσιρίκες και γενικά γινόμενα περίγελος με τις "δήθεν" αντρικές συμπεριφορές της συμφοράς. Όπως ήταν και οι πατεράδες τους που δέρναν τις γυναίκες τους, το παίζαν αφέντες πασσάδες, και κουβαλούσαν τέτοιο εγωισμό που ο γυαλός ήταν πάντα στραβός, αυτοί ποτέ δεν αρμενίζανε στραβά.
Είναι ο συνδιασμός ηλικίας/εμπειρίας που θα κάνει τον άντρα η τη γυναίκα ώριμο/η, σε κάθε εποχή. Οι κοινωνικές συνθήκες αλλάζουν, όχι η ανθρώπινη φύση.

#Προσωπικά ο όρος γυναίκα είναι το ίδιο ξεφτιλισμένος με τον όρο πολιτική (θηλυκού γένους και τα 2) από κάποιους ανθρώπους που επειδή η φύση τις γέννησε με αιδοίο και όχι με μόριο τις ονόμασαν γυναίκες...δεν φτάνει μόνο αυτό όμως...#
Και ο όρος άντρας είναι το ίδιο ξεφτιλισμένος με τον όρο έντιμος (αρσενικού γένους και τα δύο) από κάποιους ανθρώπους που επειδή η φύση τους γέννησε με μόριο και όχι αιδίο τους ονόμασαν άντρες. Δεν φτάνει μόνο αυτό όμως.
(Τόσο το δικό σου όσο και το δικό μου παραπάνω είναι σοφιστείες εξυπνακίστικου εντυπωσιασμού, δεν είναι όλοι οι άνθρωποι σε ένα τσουβάλι). Εγώ, εσύ, ο χμμμ Μητσοτάκης, ο Μπιν Λάντεν, ο Τριανταφυλλόπουλος, ο Μπους, κλπ κλπ (δανείζομαι ονόματα, δεν υπαινίσομαι τίποτε) ΔΕΝ είμαστε το ίδιο επειδή ανήκουμε στο ίδιο φύλο.


#Ίσως σε αυτό φταίει και το ελληνικό κράτος που μέχρι κάποια εποχή είχε τη γυναίκα μόνο για να φροντίζει τα παιδιά και ξαφνικά όταν απέκτησε δικαιώματα προσπάθησε όπως όπως να εκμεταλλευτεί τη γυναίκα με την αγορά εργασίας κτλ...αλλά βασικά εγώ μιλάω για νοοτροπία φίλε ταξιτζή. #
Δε συνέβη μόνο στο ελληνικό κράτος αυτό. Ούτε μόνο στις γυναίκες. Σε κάθε περίπτωση το "σύστημα" προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τα γρανάζια του. Τους μαύρους που απέκτησαν δικαιώματα στην Αμερική, τους γκετοποίησε και τους φόρτωσε στερεότυπα. Τις γυναίκες τις φόρτωσε διαφημίσεις lifestyle και τις σπρώχνει στο στυλάκι της μοιραίας γόησσας (αντί της σκεπτόμενης πολίτισσας). Τον άντρα τον οδηγεί σε lifestyle αυτοκίνητο, σκάφος, τσιγάρα, ουίσκι, γυαλιά ηλίου και ύφος. Είναι η φύση του "συστήματος" να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τη φύση του ανθρώπου.

#Αν το να θεωρείσαι γυναίκα σημαίνει μόνο να βάζεις 127583 αρωματα και πούδρες ε ας το αφήσουμε.Και σίγουρα υπάρχουν και πολλοί άντρες που ξεφτυλίζουν τον όρο άνδρας αλλά όχι τόσοι όσοι εκ του αντίθετου φύλου.Προσωπικά γυναίκα με τον όρο όπως του αρμόζει να είναι έχω χρόνια να δω.Κάποια δίποδα που μοιάζουν κάπως με τον όρο αυτό αρκετές χιλιάδες.#
Ενώ άντρες έχεις δει πολλούς; Κι εγώ θα σου πω ότι βλέπω χιλιάδες δίποδα μονοκόμματα, γουρούνια, εγωιστές, σωβινιστές, ανώριμους, ποδοσφαιροποιημένους, μπυρόβιους, τζόβενα, γκομενάκηδες ψευτογκόμενους, ψευτόμαγκες, τζιτζιφιόγκους, ανασφαλείς.
Ελάχιστους άντρες βλέπω που ξέρουν τι τους γίνεται, σέβονται το διπλανό τους, ξέρουν να φέρονται στις γυναίκες ως ανθρώπους και όχι ως πιθανές "τρύπες", όταν μιλάνε "ο λόγος τους είναι συμβόλαιο", αναλαμβάνουν την ευθύνη και παραδέχονται τα λάθη τους.

#Και επειδή φίλε ταξιτζή θα πεταχτούν κάποιοι ξυπνητζήδες και θα πουν ότι αυτά τα γράφω λόγω απορρίψεων κτλ κτλ θα σου πω ότι δεν με πειράζει η απόρριψη αρκεί να γίνεται με όμορφο τρόπο.Μα εδώ εχουμε φτάσει στο σημείο να δεχόμαστε την ειρωνεία και το αποκρούστικο δήθεν υφάκι από κάποιες επειδή τολμήσαμε να κάνουμε το αυτονόητο που γίνεται από ανέκαθεν ο άντρας να γουστάρει γυναίκες και όχι άντρες.Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο οι άντρες ακόμα και για τα αυτονόητα να πρέπει να απολογούμαστε. #
Το παιχνίδι δεν άλλαξε. Ο άντρας "κυνηγός" κάνει τις προσπάθειές του, και οι γυναίκες απορρίπτουν ή αποδέχονται. Μόνο που μάλλον έγινε πιο άγαρμπος.
Από το "ζαχαροπλάστης ήταν ο πατέρας σας δεσποινίς" περάσαμε στο "Μανάρι μου να σ' έγλυφα" και έτσι αναπόφευκτα από το "α να χαθείς κρύε" του παρελθόντος, περάσαμε στο "α γ@μήσου μ@λ@κ@" του παρόντος. Έγιναν πιο απότομες οι γυναίκες στις εκφράσεις τους, επειδή έγινε πιο απότομος ο άντρας στην προσέγγισή του.
Τώρα, ο άντρας πάντα θα απολογείται για τα αυτονόητα στη γυναίκα που πάντα θα μπορεί να τον κάνει κουρέλι με ένα βλέμμα και μισή ή καμία κουβέντα. Είναι η φύση μας νομίζω. Τι περίμενες, να υποτάσσονται στον εξ ορισμού άντρα αφέντη; Έχει και τέτοιες αν αυτό είναι που ψάχνεις...


Όταν λοιπόν μιλάω για έλλειψη γυναικείας νοοτροπίας που υπήρχε μέχρι πριν λίγα χρόνια αλλά χάθηκε και αυτή στην πορεία της γενικότερης ισοπέδωσης του βολέματος και του πατήματος επί πτωμάτων αυτό εννοώ.
Και τα δύο φύλα έχουν αλλάξει. Τα παραπάνω δεν είναι ίδιον της γυναικείας νοοτροπίας. Όλοι προσπαθούν να βολευτούν-ισοπεδώσουν-πατήσουν επί πτωμάτων.

bottom line. Πραγματικά δεν ξέρω πως φτάσαμε μέχρι εδώ σε αυτό το Post. Στο δικό μου μυαλό δεν είμαστε δυο αντίπαλα στρατόπεδα, άντρες και γυναίκες. Είναι η κατανόηση και η συνεργασία που θα φέρει αποτελέσματα. Στο κάτω κάτω πιστεύω πως ο Θεός (ή η φύση για τους τυχόν άθεους) μας έφτιαξε συμπληρωματικούς ως φύλα, προκειμένου να μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά αναδιαμορφωνόμενοι από τις τριβές μας. Γιατί χωρίς τριβές δεν αλλάζει τίποτε. Οι διαφορετικότητες κάθε είδους φέρνουν την εξέλιξη και οι κοινωνίες έχουν ανάγκη ΟΛΕΣ τις κατηγορίες ανθρώπων, αλλιώς τελματώνουν.

Επίσης να πω ότι δεν βγάζω τον εαυτό μου από πολλά από τα παραπάνω αρνητικά και δυσάρεστα. Όπως το νερό, έτσι και ο άνθρωπος τείνει να παίρνει τον ευκολότερο δρόμο που δεν είναι πάντα ο σωστός. Το βλέπω, το αναγνωρίζω, κάνω πολλές φορές τα ίδια λάθη, αλλά τουλάχιστον δεν πηγαίνω καβαλημένος ότι είμαι Ο σωστός και οι υπόλοιποι κόψτε τον λαιμό σας. Ο αναμάρτητος πρώτος τω λίθω...και εγώ μόνο αναμάρτητος δεν είμαι.

Μπορώ τώρα να πάω να πιω καφέ με τη γυναίκα μου; Με περιμένει εργασιακό 10-12άωρο...
Ευχαριστώ.
(όχι άλλα flames)

Lina είπε...

acro νομιζω πως η αρνηση της κοπελας δοθηκε πολυ γρήγορα κι έτισ μαλλον δεν πεασαν απ το μαυλό της τα επιχειρηματα που μου παορυσιαζεις! =)

όσο για τον οργασμό παραπόνων προς το γυναικειο φύλο έχω να ανφωνήσω μόνο "έλεος".... οκ, μπορεί να αλλαξε ο κόσμος αλλα ειμαι σιγουρη πως και στην επ[ριπτωση που η κοπελα δεχοτανε το δωρεαν, παλι καποιοι θα τη σχολιαζαν αρνητικα... αμαν πια! =Ρ

Ανώνυμος είπε...

bottom line. Πραγματικά δεν ξέρω πως φτάσαμε μέχρι εδώ σε αυτό το Post. Στο δικό μου μυαλό δεν είμαστε δυο αντίπαλα στρατόπεδα, άντρες και γυναίκες. Είναι η κατανόηση και η συνεργασία που θα φέρει αποτελέσματα. Στο κάτω κάτω πιστεύω πως ο Θεός (ή η φύση για τους τυχόν άθεους) μας έφτιαξε συμπληρωματικούς ως φύλα, προκειμένου να μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά αναδιαμορφωνόμενοι από τις τριβές μας. Γιατί χωρίς τριβές δεν αλλάζει τίποτε. Οι διαφορετικότητες κάθε είδους φέρνουν την εξέλιξη και οι κοινωνίες έχουν ανάγκη ΟΛΕΣ τις κατηγορίες ανθρώπων, αλλιώς τελματώνουν.




Συγγνώμη ταριφόνι αλλά αν το πιστεύεις αυτό πρέπει να είσαι εγκλωβισμένος στο να κρατήσεις τις ίσες ισορροπίες και να δικαιολογήσεις ένα φύλο που έχει προ πολλού αποτάξει αυτά με τα οποία η φύση το προίκισε κάτι που αποβαίνεις εις βάρος του και ας μην το καταλαβαίνει.

Πλακώνεις πχ τη γυναίκα σου στο ξύλο...θα σε βγάλουν στην τηλεόραση τον παλιομισογύνη τον άνανδρο κτλ κτλ

Σε πλακώνει αυτή?θα σε δουλεύουν όλοι τις έφαγες από γυναίκα κτλ κτλ..

άσε Acro...ό όρος γυναίκα είναι πιο εκφυλισμένος και από αυχένα σε αυχενικό σύνδρομο..

Unknown είπε...

Ανώνυμε..... πραγματικά.. ΕΛΕΟΣ!!! τι άλλο να πει κανείς...!! με τέτοιες απόψεις για τις γυναίκες.. το μόνο που μπορώ να σκεφτώ... είναι ότι μάλλον την πάτησες καλά... ή ότι δεν πας καλά... σόρυ κι όλας.. δεν είναι και δικό μου το blog και δεν μπορώ να επεκταθώ...

Ανώνυμος είπε...

ώπα ρε μεγάλε επειδή λέω κάτι διαφορετικό από αυτό που πρεσβέυεις εσύ θα σου ζητήσω και την άδεια?

ε τι να κάνω δεν γεννήθηκα αιδοιόδουλος όπως ο νεοέλληνας στην κατηγορία την οποία προφανως ανήκεις να με νοιάζει μόνο πως να τρεξω πίσω από τα φουστάνια της κάθε μίας..υπάρχουν και άλλα πράγματα που με απσχολούν ξέρεις...και πες με μισογύνη και πες με ότι θες..

τρέχω πίσω μόνο από τις θηλυκές που ορίζουν επάξια τον όρο γυναίκα...οι περισσότερες είναι για μένα αδιάφορες καθότι δεν έχουν σχέση με τον όρο.

Acro είπε...

Έγραψα και έσβησα διάφορα, αλλά τελικά δεν έχει νόημα. Το πως σκέφτεσαι το δείχνεις από μόνος σου Ανώνυμε.
I rest my case...

Υ.Γ. Από τον αγαπημένο μου συγγραφέα "Επιστημονικής Φαντασίας" Isaac Asimov αφιερωμένο το...The Gods Themselves...
Και ο νοών νοείτω. (ο μη νοών, έχει και google:P)

Ανώνυμος είπε...

Σε ευχαριστώ που μου έμαθες τον Asimov τον οποίο άρχισα να διαβάζω σχετικά πρόσφατα, το 1993.

Θα μπορούσα και εγώ να σε ειρωνευτώ αγαπητέ ταξιτζή λέγοντας σου αρκετά πιο άγνωστους συγγραφείς και όταν φυσικά θα μπου απαντούσες ότι δεν τους ξέρεις ε θα σου απαντούσα και εγώ ταξιτζής είσαι τι να ξέρεις.Δεν το κάνω όμως γιατί έχω επίπεδο δεν πέφτω στο επίπεδο άλλων εδώ μέσα.


Και για να ολοκληρώσω ταξιτζή επειδή πιο πάνω είπες ότι έχω αυτοαναρχο απόχεις το μόνο που επιζητώ είναι μαι δίκαιη κοινωνία σε ένα κράτος ξεχαρβαλωμένο από παντού.

Οι κλέφτες είναι έξω αυτοί που δεν φταίνε μέσα οι ρουφιάνοι και οι γλείφτες εχουν καταλάβει τις θέσεις οι αξιοπρεπείς είναι πεταγμένοι στην απέξω....αλήθεια ταξιτζή εσύ σε ένα κράτος του ότι δηλώσεις είσαι σε συμφέρει να κάνουμε αυτή την κουβέντα?Γιατί δεν νομίζω να υπάρχει σχολή ταξιτζήδων...άρα δηλωσες ταξιτζης 'εγινες ταξιτζής...αλήθεια θα μας πεις τι έχεις τελειώσει?


Εγώ τουλάχιστον μπορεί τώρα να είμαι άνεργος αλλά ψάχνομαι στο αντικείμενο μου...δεν δηλώνω κατι για να αυτοπροσδιορίζομαι...


Άρα ένα το κρατούμενο ότι με τη συζήτηση περί κράτους δεν πρεέπι να αισθάνεσαι και πολύ βολικά.


Το δεύτερο κρατούμενο μπορεί οι μανάδες μας να πλένανε σκάλες και να κοιτάζαν τα παιδιά αλλά ούτε σαν σκύλες βάφοταν ούτε πηγαίνανε με τον πρώτο τυχόντα ούτε κέρατο έριχναν ούτε καταλάμβαναν θέσεις που δεν τις αξίζουν.


Για τα περί σεβασμού από μεριάς γυναικών που αναφέρεις από τότε που φόρεσαν τα παντελόνια τα ξεφτίλισαν άρα από τη στιγμή που δεν ΄σεβονται τον εαυτό τους γιατί να σεβαστούν τον οποιονδήποτε.

'Ελα τώρα ιππότη και υπερασπιστή των γυναικών Acro όλο και σε κάποια δημόσια υπηρεσία θα έχεις πάει 9 το πρωί και θα έχεις δει τα 2 μέτρα κατακόκκινα βαμμένα νύχια τα μαλλια φρέσκα φρέσκα κομμωτηριου το άρωμα να μυρίζει σε ακτίνα 30 χλμ οι δε φούστες κοντράρουν την Μενεγακη στα ίσα.

Για πήγαινε σε οποιαδήποτε σοβαρή ιδιωτική επιχείρηση και ας πάει κάποια έτσι σαν εκδιδόμενη να δεις για πότε θα φύγει.


Έγραφα στο blog σου γιατί σε γουστάρω που έφτασες ακόμα και σε σημείο να λογομαχήσεις με πελάτισσα για τη γυναίκα σου...και σου είπα και εγώ θαυμαζω και γουστάρω τις γυναίκες...όσες έχουν απομείνει...όχι τα δείγματα-δίποδα που μοιάζουν με αυτές...

Με απογοήτευσες με την ειρωνεία σου.Διότι δεν έχεις καταλάβει ότι κάποιος όταν προσπαθεί να είναι σωστός και σκεπτόμενος και όχι όλο στο χαλαρά και στα χαχαχαχουχουχο και στο τι άρωμα θα πάρουμε από τα Hondros έχει νομίζω δικαίωμα να κρίνει.

Εγώ κύριε ταξιτζή έχω κοιταχτεί στον καθρέφτη ΄΄οχι μόνο για να χτενιστώ αλλά και για να δω ποιος πραγματικά είμαι.Ας το κάνουν και οι άλλοι αυτό ίσως έτσι πάμε καλύτερα.


όσο για το ελληνικό κράτος αφού εσενα σε ικανοποιεί εγώ πάσο πρέπει να διαβάσω Asimov για να δω τι γίνεται.

Acro είπε...

Ανώνυμε για όνομα...

Εδώ εγώ έχω μοστράρει μέχρι και τη φάτσα μου, εσύ κάνεις σχόλια τόσο ανώνυμα όσο δεν πάει, και πιστεύεις ότι εγώ κρύβομαι από κάτι;

Δεν κατάλαβες την αναφορά μου στον ΤΙΤΛΟ του βιβλίου του Asimov (όχι στο περιεχόμενό του), τον οποίο διαβάζω από το 1984 αν υπολογίζω σωστά. Δεν υπήρξε ειρωνία στο σχόλιό μου που να αφορά στις γραμματικές σου ή άλλες σου γνώσεις. Η βιβλιοθήκη μου έχει γύρω στα 3000 βιβλία. Υπολογίζω ότι έχω διαβάσει τα πενταπλάσια. Και τι έγινε; Έχει ανθρώπους που διαβάζουν μια ζωή και είναι μέσα στην κουλτούρα και δεν ξέρουν τι τους γίνεται παρ' όλα αυτά.

Έγινα ταξιτζής στα 31 μου για βιοποριστικούς λόγους, περνώντας από διάφορα άλλα επαγγέλματα,εγκαταλείποντας την πληροφορική και τη διδασκαλία αγγλικών. Δεν ήρθα "ξύλο απελέκητο" να γίνω ταρίφας στα 18 και να πουλάω πνεύμα επειδή κρατάω ένα τιμόνι ότι έχω φάει τους δρόμους με το κουτάλι, ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε και άλλες Νεοελληνικούρες.
Ενημερωτικά επειδή ρωτάς, για να γίνεις ταξιτζής πρέπει να δώσεις 4 βιβλία (εκτός από τα κλασσικά σήματα). Από εκεί και πέρα δεν απαιτούνται ειδικές γνώσεις.
Δεν θα δήλωνα δικηγόρος ή γιατρός αν ήμουν προκειμένου να αυτοπροδιοριστώ, όπως δεν δηλώνω και "ταξιτζής". Είδαμε και κάτι γιατρούς και κάτι δικηγόρους τι καλά φρούτα που είναι. Για μένα αυτό, και κάθε αυτό, είναι ένα επάγγελμα, όχι ταμπέλα. Δεν καταλαβαίνω καν γιατί πιστεύεις ότι "δηλώνω κάτι για να αυτοπροσδιορίζομαι". Δεν είναι αυτοπροσδιορισμός το επάγγελμα, ένα μέσο να βγάζεις τα προς το ζειν είναι. Δεν είμαι κάτω από κανενός τη σημαία/παράταξη/κοινωνική ομάδα/χαρακτηρισμό, και δεν επιθυμώ να μπω.

Δεν νοιώθω ότι έχουμε σωστό κράτος (όπου κράτος είμαστε και εμείς οι ίδιοι), ή δίκαιη κοινωνία (πάλι εμείς είμαστε), και δεν ξέρω πως βγάζεις αυτό το συμπέρασμα.
Οπότε δεν υπάρχει κανένα "κρατούμενο ότι με τη συζήτηση περί κράτους δεν πρέπει να αισθάνομαι και πολύ βολικά".
Αυτό το blog δεν έχει σκοπό πολιτικής κριτικής, υπάρχουν άλλα blog εξειδικευμένα στο θέμα, και άνθρωποι καταλληλότεροι από εμένα να ασκούν τεκμηριωμένη κριτική.

Άρχισα να μεταφέρω εδώ πράγματα που συναντάω στο ταξί, αφ' ενός γιατί κάποιες φάσεις είναι αστείες,(και ο Θεός μόνο ξέρει πόσο χρειαζόμαστε το γέλιο), και αφ' ετέρου γιατί κάποιες φάσεις προσφέρονται ως τροφή για σκέψη. Αν μπορεί να αποκομίσει κανείς κάτι χρήσιμο ή έστω να γελάσει, το blog έχει επιτελέσει τον σκοπό του.

Η προηγούμενη γεννιά των μανάδων μας μπορεί να μην βάφονταν κλπ, αλλά από κατινο-κουτσομπολιό και τα τοιαύτα ξέραν μια χαρά. Απ' έξω κούκλα και από μέσα πανούκλα. Και φυσικά δεν μιλάω για όλες.

Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν γυναίκες όπως τις περιγράφεις, αντιθέτως, θα βρεις τέτοιες σε αρκετές ιστορίες μου. Απλώς λέω ότι δεν είναι όλες έτσι, όπως δεν είναι όλοι οι σύγχρονοι άντρες "τιμητές" των παντελονιών που φοράνε. Αμφότερα τα φύλα έχουν εκφυλιστεί σε μεγάλο βαθμό. Τόσο τρομερό είναι να το πει κανείς;

Γυναίκες που ντύνονται και βάφονται έτσι όπως περιγράφεις υπάρχουν στο Δημόσιο, υπάρχουν όμως και στον ιδιωτικό τομέα, και μάλιστα περισσότερες. Και το κάνουν προκειμένου να ΒΡΟΥΝΕ δουλειά και να μείνουν σε αυτήν. Το αντρικό βίτσιο ικανοποιούν πρώτα, και μετά την δική τους εικόνα/αυτοεπιβεβαίωση. Γιατί ποιος εργοδότης θα προτιμήσει την "τσουβαλοντυμένη" υπάλληλο από την καλοντυμένη και περιποιημένη; Ακόμη και να μην έχει σημασία για τον ίδιο, θα έχει σημασία για τους πελάτες που τους αρέσει το ωραίο. Τους "άντρες" πελάτες.

Μπράβο που κάνεις αυτοκριτική. Νομίζω το ίδιο είπα ότι κάνω κι εγώ, και με βρίσκω φάουλ σε πολλά. Δεν σε ειρωνεύτηκα. Πολύ "δημοκρατικά" άφησα τα Post σου αν και υπήρξες υβριστικός και προσβλητικός σε άλλους γράφοντες. Μάλλον έχεις κάποια μύγα και μυγιάζεσαι.
Γιατί άλλα σου λένε και άλλα καταλαβαίνεις και απαντάς.

Αν δεν σε κάλυψα, αν δεν έγινα κατανοητός, τι να πω άλλο;
Δεν έχει σημασία. Στο κάτω κάτω ανώνυμος εμφανίστηκες, δεν θα σου κάνει καζούρα κανείς, γιατί κανείς δεν ξέρει ποιος είσαι.

Υ.Γ. να το πάρει το ποτάμι για το βιβλίο...
"Against stupidity the gods themselves contend in vain."
Μπορείς να το εκλάβεις όπως θέλεις. Γενικά για την κοινωνία (που θα ήταν και το σωστό) ή προσωπικά (που θα ήταν η μύγα)

nixx είπε...

Ανώνυμε, αν μη τι άλλο σεβάσου τον Acro στον οποίο ανήκει το blog, είναι σαν να είσαι στο σπίτι του κατά κάποιον τρόπο (σε "ιντερνετική" αναλογία), αν σημαίνει κάτι αυτό για σένα.

Ανώνυμος είπε...

Ταξιτζή αν δεν ησουν ταξιτζής και ήσουνα υπουργός θα έλεγες το επάγγελμά σου για να προσδιοριστείς ή όχι?ερώτηση...

Υβριστικός προς τους άλλους χρήστες επειδή εξέφρασα μία άποψη τεκμηριωμένη αν μη τι άλλο που όλοι ζούμε αλλά όλοι κωφεύουμε ή κάνοπυμε πως δεν βλέπουμε..και δε σε είδα να σχολιάζεις ποιος ξεκίνησε πρώτος την ειρωνεία εις βάρος μου..ο μουνόδουλος Lipiridis ξεκίνησε πρώτος...

ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ...ΗΜΑΡΤΟΝ...

Κύριε ταξιτζή δε σου έχουν πει ότι ένας άνθρωπος καθορίζεται εν πολλοίς και από τις επιλογές του?

Και καταλαβαίνω πολλές φορές κάποιες γυναίκες υποχρεώθηκαν με το ζόρι να παντευτούν κάποιον που δεν ήθελαν..όμως από τις περισσότερες ακούμε το κλασικό τον αγαπούσα αλλα με χτυπούσε με παράτησε έπινε...αλήθεια αν αυτό δεν είναι μαζοχισμός το να αγαπάς κάτι που δεν αξίζει τι είναι?και μετά φταίνε οι άντρες?

όπως εσύ αν πας σε μία δουλειά και παίρνεις 450 ευρώ για 12 ώρες θα είσαι μαζοχιστής έτσι και το να αγαπάς κάτι που δεν αξίζει το ίδιο είναι.

Λυπάμαι που έγραψα στο blog σου κια ακόμα περισσότερο λυπάμαι να βλέπω εσένα που όπως λες έχεις διαβάσει 15000 βιβλία να μιλάει και να πετάει μπηχτές για stupidity.

Φαίνεται η δικιά σας φυλή κύριε ταξιτζή δεν δέχεται την αντίθετη άποψη παρά μόνο την ισχύουσα και επικρατούσα της Δρούζας και των άλλων που εκμεταλλεύοντε τη γυναικεία ηλιθιότητα για να κάνουν νούμερα εναντίον των κακών ανδρών.


Ο χαρακτήρας και οι επιλογές καθορίζουν έναν άνθρωπο και όσο για το επάγγελμα και τη δουλειά αν η δουλεία ήταν κάτι καλό δεν θα μας πληρώνανε για να την κάνουμε θα πληρω΄ναμε για αυτήν..όπως πληρώνεις για να πας διακοπές για να φας ένα σουβλάκι κάτι που σε ικανοποιεί..

Τώρα βέβαια μην κοιτάς εσύ που έισαι αφεντικό υπάρχουν και οι άλλοι.


Λυπάμαι που έγραψα στο blog σου στο οποίο οι απόψεις όσων ποστάρουν δεν διαφέρουν σε τίποτα από τα τρεντο-περιοδικά την τηλεόραση και τα υπόλοιπα σκουπίδια μασημένη τροφή δηλαδή.


Και μια ερώτηση έτσι για το κλείσιμο κύριε ταξιτζή αφού όπως λέτε για το δίκαιο κράτος και τη δίκαιη κοινωνία είμαστε και εμείς μέρος.Αν εγώ κλέψω 60 εκ ευρώ στον Κορυδαλλό δεν θα προλάβω να πάω από το ξύλο.Οι γραβατωμένοι που τα κλέβουν με το στυλό όχι μόνο φυλακή δεν πανε αλλά τα περνάνε στο ντούκου.Και σε ρωτάω εσύ και εγώ έχουμε τη δύναμη να τους κλείσουμε μέσα?

Και μη μου πεις ότι μπορείς να μην τους ξαναψηφίσεις γιατί ένα κεφάλι κόβεις 100 φυτρώνουν...και εσένα που έχεις διαβάσει 15000 βιβλία δεν έχεις καταλάβει ότι η έμμεση δημοκρατία είναι χειρότερη και από χούντα?


Αν εγώ βγω και πω 'ότι ο Acro είναι πούστης πχ θα μου κάνεις μήνυση και έφεση στην έφεση μπορεί να μη γίνει και τίποτα.Αν το πει ο Καραμανλής ούτε το δεξί του μπατζάκι δεν μπορείς να του αγγίξεις..do you know από βουλευτική ασυλία?

Άρα μη με λες αναρχοαυτόνομο όταν επιζητάω να γίνοντε τα πράγματα δια της κοινης λογικής...μη μου λες ότι είμαι γραφικός επειδή επιζητώ να φέρω τούμπα ένα σ'ύστημα από το οποίο όλοι υποφέρουμε απλά επειδή κάποιοι βολεύτηκαν υποφέρουν λιγότερο άρα όλα είναι καλά...

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ..κάποιοι όμως το έχουν καταφέρει και αυτό..


όταν παρατήσεις για λίγο το GPS του ταξί σου και δεις λίγο γύρω σου τι γίνεται θα είσαι πιο προσεκτικός απέναντι σε ανθρώπους που προσπαθούν για μια πιο αξιοκρατική κοινωνία ενάντια σε χειροκροτητές αυλικούς με τα αυθαίρετα τα φακελάκια και όλα αυτά.


Πληρώνω τους φόρους μου κανονικά δεν έκλεψα κανέναν δεν πάτησα ποτέ επί πτωμάτων δεν έγλειψα ποτέ για καμία θέση άρα έχω το δικαίωμα να κάνω κριτική και κανείς κύριε ταξιτζή δεν θα με αποθαρρύνει ειρωνευόντας με από το να λέω αυτό που βλέπω.
Η προσποίηση και η υποκρισία είναι για τους ποδοσφαιριστές τους μπασκετμπολίστες και τους ηθοποιούς όχι για την καθημερινή ζωή αν θες να έχεις ένα σοβαρό κράτος κύριε ταξιτζή.

Την επόμενη φορά λοιπόν φρόντισε να ειρωνευτείς αυτούς που αναμασάνε ότι ακούμε στα ραδιόφωνα και τις τηλεοράσεις αυτούς που ξημεροβραδιάζοντε στα κομματικά γρφαεία για τη θεσούλα και όχι ανθρωπους που λένε την άποψη τους στα ίσα.


όχι Φιλικά

ο stupidity σου

Wire_n_Wood είπε...

Ανώνυμος είπε...
ώπα ρε μεγάλε επειδή λέω κάτι διαφορετικό από αυτό που πρεσβέυεις εσύ θα σου ζητήσω και την άδεια?


(Peismatika) Anwnume De distases par' ol' auta na diagrapseis monokontulia opoiadhpote allh kataxwrhsh sto paron blog kai na bgaleis sumperasmata gia ena swro xrhstes. Malista...allos xreiazetai to GPS ap' o,ti fainetai.

nixx είπε...

Η συμπεριφορά, οι απόψεις, το ύφος και η κάλυψη πίσω από την ανωνυμία του "Ανώνυμου" πρεσβεύουν ακριβώς αυτά που ισχυρίζεται ότι πολεμάει.

Μία παροιμία λέει περίπου ότι και ο τίτλος του Asimov, με άλλα λόγια :

"Μην προσπαθείς ποτέ να τα βάλεις με έναν ηλίθιο. Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε κερδίσει λόγω εμπειρίας".

Ανώνυμος είπε...

Μην προσπαθείς ποτέ να τα βάλεις με έναν ηλίθιο. Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε κερδίσει λόγω εμπειρίας".


Ε ναι ρε φίλε για αυτό και εγώ δεν απευθύνομαι ούτε σε εσένα ούσε στον deja_voodoo ούτε σε λοιπά ανθρωπάκια που γλείφετε στα διάφορα Blog...απευθύνομαι στον Acro τον οποίο δεν θεωρώ καθόλου ηλίθιο απλώς θα πρέπει να δει τα πράγματα όπως είναι και όχι επειδή βολεύτηκε ως αφεντικό στη δουλειά του όλα πανε καλά και γράφουμε τα πάντα στα παλαιότερα των υποδημάτων μας.

Αν απευθυνόμουνα σε εσάς σίγουρα θα με είχατε ρίξει στο επιπεδό σας.

Wire_n_Wood είπε...

"Ανθρωπάκι" κοτζάμ παλικάρι? Aπαπααα...

Τι ανάγκη έχω βρε απίθανε να γλείψω στο blog του οποιουδήποτε? Το μόνο που θα κάνω είναι να ζητήσω μια συγνώμη στον Acro γιατί αντί να σχολιάσω την ιστορία του, κάθομαι και ασχολούμαι με την ανόητη αντιπαράθεση που έχεις δημιουργήσει.

Α ναι, και να αισθανθώ τυχερός που υπάρχουν αφυπνισμένοι σαν εσένα, για να σώσουν έστω κι έναν από μας τους βαθιά νυχτωμένους.

Ανώνυμος είπε...

Δε σε είδα και σε κανένα σχόλιο σου να φωνάζεις για τίποτα κύριε αφυπνισμένε...όλο χαχαχα χουχουχου γαλα νουνου και κύριε ελέησον είσαι...

εγώ με τον Acro δεν έχω καμία αντιπαράθαεση αν κάποιος προσβάλλεται από αυτά που γράφω είναι απλά η άποψη μου και το keyboard μου θα το χρησιμοποιώ όπως θέλω ελευεθρία έχουμε άλλωστε..ή μηπως όχι?

Acro είπε...

...Οι στίχοι μας ποτέ δε σταματάνε;;;
Βγάζεις πολύ παράξενα συμπεράσματα Ανώνυμε, όπως ότι όλα μου πάνε καλά στη ζωή μου και είμαι βολεμένος, ότι είμαι ικανοποιημένος με την ελληνική πραγματικότητα, κλπ κλπ. Δεν θα μπω καν στη διαδικασία να εξηγήσω ΠΟΣΟ λάθος κάνεις. Σε έχω αφήσει και λες και λες, και δεν διαγράφω τίποτε αν και έχεις πει διαφόρους εδώ μέσα μαλάκες, μουνόδουλους, να βάλουν εκεί που ξέρουν τη γνώμη τους κλπ τουλάχιστον προσβλητικά, χώρια τα σωβινιστικά για τις γυναίκες.
Επαναλαμβάνω ότι αυτό το blog δεν είχε ποτέ σκοπό να κάνει πολιτική κριτική ή πολεμική. Έχω άποψη για όλα αυτά και βλέπω πολύ καλά τι γίνεται γύρω μου (δεν έχεις ιδέα τι έχω κάνει και πόσα έχω δει στη ζωή μου). Απλώς δεν θέλω να τα εκθέσω σε αυτό το blog. Κάποιες "διασκεδαστικές" ή μάλλον "ψυχαγωγικές" ιστορίες προσπαθώ να μεταφέρω εδώ. Τίποτε περισσότερο.

Ζητώ συγνώμη από τους επισκέπτες αυτού του blog για το ότι σε άφησα να τους προσβάλεις. Θα πρέπει να κόψω τα ανώνυμα σχόλια εξαιτίας σου; Να ελέγχω τα post πριν τα αφήσω να ανέβουν; Δεν βρίσκομαι τόσο συχνά μπροστά στο computer ούτε έχω τόσο διαθέσιμο χρόνο.

Πάρε τις ανερμάτιστες απόψεις σου και πήγαινέ τες αλλού. Εγώ επιχειρηματολογώ κι εσύ...άλλ' αντ' άλλα της Παρασκευής το γάλα απαντάς. Προφανώς δεν συμφωνούμε σε όλα τα σημεία, και δεν θα συμφωνήσουμε ποτέ. Επιτέλους, τέλος

Acro είπε...

(Αν προκύψει έτερο ανώνυμο σχόλιο, απλώς θα κλείσω τα ανώνυμα να τελειώνουμε). Δεν είναι το βήμα του λαού εδώ, και η ελευθερία σου δεν πρέπει να παραβιάζει τη δική μου. Αν κάποιος πρόσβαλε άδικα κάποιον άλλον μέσα στο σπίτι μου θα τον πετούσα έξω. Το ίδιο θα κάνω κι εδώ.
Ελπίζω αύριο το απόγευμα που κατά πάσα πιθανότητα θα ξαναδώ τι γίνεται εδώ, να μην βρω άλλα σκουπίδια...
Ευχαριστώ.