Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2008

Προφίλ Οδηγών: Ο Γρήγορος

Η οδήγηση είναι παιχνίδι γι' αυτόν. Συγκεκριμένα το Grand Theft Auto. Πηγαίνει με 80 στα στενά και με 180 στον περιφερειακό. Πάντα. Ανεξαρτήτως ώρας, κίνησης και καιρού και συνθηκών.

Κολλάει προφυλακτήρες στον περιφερειακό με το Τσινκουετσέντο του έτοιμο να σκορπίσει ή να απογειωθεί, και κάνει σινιάλο για να προσπεράσει ακόμη και αν η προπορευόμενη Μερσεντές πηγαίνει ήδη με 170. Μόλις προσπεράσει θα κατέβει στα 140. Αλλάζει λωρίδες χωρίς φλας και κάνει σφήνες που ασπρίζουν τα μαλλιά των γύρω οδηγών. Στα φανάρια μαρσάρει περιμένοντας, και ξεκινάει απαραιτήτως με σπινάρισμα. Αν το αυτοκίνητό του έχει ABS το αποσυνδέει, ώστε να μπορεί να φρενάρει με τα λάστιχα να στριγγλίζουν.

Γενικά, όσο μικρότερο αυτοκίνητο έχει, τόσο περισσότερο προσπαθεί να τρέξει φέρνοντας κινητήρα, αμάξωμα, φρένα, λάστιχα και τους γύρω του στα όρια.

Κρατάει πάντα το τιμόνι μόνο με το ένα χέρι, ακόμη και όταν πηγαίνει με τα προαναφερθέντα 180. Καλό είναι να μένετε μακριά του. Νομίζει ότι ξέρει να οδηγάει αλλά αν ήξερε, θα μπορούσε να ξεχωρίσει και πότε ΔΕΝ πρέπει να τρέχει σαν επικυρηγμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: